Francesc Viaplana Manresa

Gaudir al màxim d’aquests dies tan especials a la nostra ciutat

Arriba el final d’estiu i, aquest any sí, recuperem amb normalitat la nostra Festa Major. I és que la nostra Festa Major és aquella amb què tradicionalment acomiadem l’estiu, les nits comencen a refrescar, l’inici de curs ja està a tocar i culmina el reguitzell de festes que han anat amenitzant durant tot l’estiu una setmana rere l’altra.

Hem intentat fer una programació on tothom pugui gaudir de la festa al seu gust. Tenim activitats culturals, on destacaria el tradicional teatre previ a l’inici oficial de la Festa. Esperem que com més aviat millor puguem disposar d’un teatre municipal per poder gaudir dels espectacles amb tota la seva esplendor. Hi estem treballant per fer-ho realitat.

Tornarem a tenir l’espai de les “Casetes”, on podrem gaudir dels concerts amb l’ànima més jove i on el divendres, amb el Seu Rock, acostumem a arrencar amb el dipòsit d’energia al màxim. Com no pot ser d’una altra manera, també tindrem l’espai de plaça Catalunya i de plaça Camp del Codina, perquè tothom trobi la música que més li agradi.

A part d’aquests grans espais musicals la nostra Festa és molt més; és la cercavila amb el Pregó que dona el tret de sortida oficial de la Festa; és el Ball Cerdà del diumenge, és el Correfocs del dilluns, els espectacles infantils, les matinals esportives, les atraccions, els sopars amb els amics, les havaneres a la plaça Catalunya i, al cap i a la fi, la Festa Major és tot allò que a cadascú de nosaltres ens fa gaudir al màxim d’aquests dies tan especials per la nostra ciutat.

No puc acabar aquest escrit d’una altra manera que desitjant de tot cor a tots vosaltres que gaudiu al màxim.

Bona Festa Major a tots i totes!!