2023 LA FESTA DELS ANIVERSARIS

És una gran satisfacció dirigir-me a vosaltres com alcalde amb motiu de la Festa Major de la nostra estimada ciutat.

Enguany celebrem el 80è aniversari dels nostres gegants més vells, l’Abd-al Rahman i la Constança, el 40 aniversari del Seu-Rock, el 30è aniversari dels Diables de l’Alt Urgell i el 10è aniversari del Seu Folk, un bon exemple del teixit associatiu que ens defineix com a ciutat. Per això, hem volgut homenatjar a aquestes associacions encarregant el pregó de Festa Major als Diables de l’Alt Urgell i a colla Gegantera i Grallera de la Seu d’Urgell, sempre essencials per garantir l’èxit de la Festa.  

Vull expressar el meu agraïment més sincer a tots aquells que han ajudat en la preparació d’aquesta Festa Major, a la nostra regidora de festes, als treballadors municipals, a la Comissió de Festes i a totes i cadascuna de les associacions de la ciutat.

En aquests dies de Festa, és el meu desig i el de tota la Corporació Municipal que els urgellencs i les urgellenques i tots aquells que ens visitin puguin compartir amb amics i família aquests dies de final d’estiu de descans, lleure i diversió. Fem que aquesta Festa sigui un exemple de civisme i responsabilitat.

Us convido a sortir al carrer i a gaudir de totes les activitats organitzades. Ara que l’estiu acaba, acomiadem-lo amb una bona festa!

 

Bona Festa Major a totes i tots!

 

Joan Barrera Aranda

Alcalde

INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS ESPORTIVES

ENTRADES PER ESPECTACLES