La Seu d’Urgell es vestirà de gala del 25 al 29 d’agost per la Festa Major de la ciutat. Enguany hi haurà més de 80 propostes per a tots els públics i sensibilitats

Societat 

La Seu d’Urgell es vestirà de gala del 25 al 29 d’agost per la Festa Major de la ciutat. Enguany hi haurà més de 80 propostes per a tots els públics i sensibilitats 

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha presentat les més de 80 activitats amb les que comptarà el programa de la festa Major de la ciutat, que se celebrarà del 25 al 29 d’agost. Enguany serà plena d’efemèrides: el Seu Folk fa 10 anys, els gegants de la ciutat 80 i la colla de diables celebren els seus 30 anys.  Aquestes dues últimes associacions s’encarregaran de fer el pregó.

La proposta compta amb activitat continua des del 21 d’agost. Els veïns i veïnes de La Seu podran gaudir de concerts, obres de teatre, activitats lúdiques, culturals i esportives, així com dels diferents espais que es preparen per a l’esdeveniment.

En aquest sentit, es recuperen tradicions com la interpretació del flabiolaire en la ballada solemne dels gegants històrics de la ciutat. La programació de la Festa Major d’enguany ha estat també marcada pel canvi de govern a l’Ajuntament

Els multitudinaris concerts de l’Espai Casetes comptaran ab Dr Prats i el grup de versions la cosa nostra la nit de dissabte, les que faltaband el diumenge i la nit sense fi la tancarà la Suu i la bruixa express.

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

CHRISTINA MORENO, REGIDORA DE FESTES DE LA SEU D’URGELL

JOAN BARRERA ALCALDE DE LA SEU D’URGELL