Els Espectacles Familiars de la Festa Major de la Seu d’Urgell estaran carregats d’humor

1003

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del divendres 21 d’agost a http://agenda.laseu.cat/cultura/

La Festa Major 2020 de la Seu d’Urgell proposa diferents activitats per a tota la família en què el bon humor serà el denominador comú. Hi haurà dos espectacles de circ familiar i una representació de clown teatral amb Marcel Gros.

La plaça Catalunya de la Seu d’Urgell acollirà ‘La Gran Aventura’ de Marcel Gros el pròxim dilluns 31 d’agost a les sis de la tarda. El reconegut pallasso manresà proposa una obra autobiogràfica carregada d’humor en què ens descobrirà el seu univers particular. L’espectacle està dirigit a tota la família i tindrà una durada aproximada d’una hora. Marcel Gros promet un espectacle proper i d’igual a igual, en què petits i grans gaudiran plegats. El clown està avalat per trenta-cinc anys d’experiència damunt els escenaris.

‘Mr Alret’, de la companyia Moi Jordana, és un espectacle de circ tradicional que combina jocs de malabars, manipulació d’objectes i molt d’humor. Moi Jordana presenta  un estil de circ clàssic amb tocs contemporanis en què “no només seran els més petits els qui riuran”. Es faran dues sessions el dissabte 29 d’agost a la plaça Patalín, a les 17.30 i a les 19.30 hores.

I per tancar la Festa Major, l’espectacle ‘Koselig’ presentarà cinc personatges insòlits que comparteixen un carruatge caòtic. L’obra de la companyia CapiCua està conformada per escenes quotidianes de convivència i supervivència carregades de quotidianitat. Teatre, circ familiar i escenes carregades d’humor ompliran la nit del dilluns 31 d’agost a les deu de la nit al pati del Seminari.

Cal esmentar que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell garantirà el compliment de les mesures de seguretat i prevenció sanitàries en tots els actes.

L’entrada és gratuïta i les inscripcions es podran formalitzar a partir del divendres 21 d’agost a través del web http://agenda.laseu.cat/cultura/.