Pregó de Festa Major a càrrec de “CADÍ La Seu

3057

L’equip femení de bàsquet agraeix el suport de la ciutat per haver aconseguit classificar-se a l’EuroCup Women per primera vegada en els 50 anys d’història de l’AE Sedis Bàsquet.

Les jugadores del Cadí La Seu obren oficialment la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell

 

Bona part de les jugadores que conformen la plantilla de l’equip Cadí La Seu han llegit aquest vespre el pregó de Festa Major de la Seu d’Urgell 2019 des del balcó de l’Ajuntament que ha estat seguit per una munió d’urgellencs i visitants des de la plaça dels Oms, acte institucional que inaugura oficialment la festa urgellenca.

Les jugadores, encapçalades per la capitana de l’equip, Georgina BahíYurena DíazAriadna PujolIrati EtxarriAnna PalmaLaura Peña, han estat acompanyades en aquest emotiu acte per Xevi CalmXavier Miñambres i Roger Vilaró, membres del cos tècnic de l’equip, juntament amb l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, i el regidor de Festes i Tradicions, Carlos Guàrdia.

L’acte també ha comptat amb la presència del president de l’AE Sedis Bàsquet, Pere Porta, i els vicepresidents d’aquesta important entitat esportiva de la ciutat -que enguany compleix el seu 50è aniversari- Pep Ribes i Juanfra Paredes, així com diversos membres de la junta directiva del club.

En el seu pregó, les jugadores de Cadí La Seu han relatat el seu vincle amb la Seu d’Urgell, més enllà de la seva activitat esportiva. Al respecte, la capitana Georgina Bahí  ha  posat de relleu com la capital alturgellenca les ha captivat pel seu patrimoni cultural, la seva gent, i indrets com el Parc del Segre, el mercat setmanal, la catedral, la Fira de Sant Ermengol o la serralada del Cadí, entre d’altres valors de la Seu d’Urgell.

També han destacat en aquest pregó de la Festa Major 2019 alguns dels moments esportius més destacats viscuts en la darrera temporada com la participació de Cadí La Seu a la Copa de la Reina, les victòries en els play-off amb el suport d’un Palau d’Esports bolcat amb l’equip i la classificació europea.

El pregó de les jugadores de Cadí La Seu ha finalitzat amb l’enlairament de globus des de la balconada de l’Ajuntament urgellenc.