El termini per respondre el qüestionari finalitza el dia 17 d’octubre. Les respostes permetran conèixer l’opinió dels urgellencs i urgellenques, així com recollir noves propostes de cara a la programació festiva de l’any vinent. 

Es posa en marxa una enquesta on line per valorar la Festa Major 2019 de la Seu d’Urgell

La ciutadania urgellenca ja pot respondre un qüestionari on line per valorar la Festa Major 2019 amb l’objectiu de recollir l’opinió de la ciutadania respecte l’edició d’enguany. (enllaç)

Al respecte, l’equip de govern de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell anima a respondre l’enquesta, ja que és molt important la visió de les persones que van assistir i/o participar en les diferents activitats a l’hora de fer el balanç d’un esdeveniment com la Festa Major. Així mateix, el qüestionari preveu recollir les propostes de millora de cara la programació de l’any vinent.

L’enquesta

L’enquesta s’inicia amb una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 5 (1 malament-5 molt bé).

El qüestionari també vol saber la valoració de les activitats infantils i juvenils, així com dels actes celebrats a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

L’enquesta sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuFolk. La ciutadania també podrà valorar les activitats esportives i culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

El termini per respondre l’enquesta finalitza el dia 17 d’octubre que serà quan es tanqui l’enllaç per fer-ne la valoració corresponent amb totes les opinions rebudes. Accés a l’enquesta clicant enllaç.