Enquesta valoració de la Festa Major 2017

Amb l’objectiu de potenciar la participació dels urgellencs i urgellenques.

En marxa una enquesta on line per poder valorar la Festa Major 2017 i fer propostes per a properes edicions

Els urgellencs i urgellenques ja poden respondre una enquesta on line per valorar la Festa Major 2017. Alhora, també poden fer arribar suggeriments i propostes de millora de cara a la programació de l’any vinent a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

La regidora de Festes i tradicions del Consistori urgellenc, Sílvia Iscla, manifesta al respecte que “des de l’equip de govern potenciem la participació dels urgellencs i urgellenques a través d’una enquesta on, per una banda es pot valorar la passada Festa Major, i per l’altra, fer propostes per a la de l’any vinent. Cada any, les respostes que rebem les tenim en compte a l’hora de programar les activitats”.

A més a més d’aquesta enquesta on line adreçada al públic en general, també s’han elaborat un parell d’enquestes més dirigides, una als membres del Consell Municipal d’Infants i l’altra, als membres del Consell Municipal d’Adolescents.

L’enquesta on line

Per poder omplir l’enquesta cal posar primerament l’edat de la persona, tal i com s’indica en el formulari. Seguidament hi trobarem una pregunta de valoració general de la Festa Major on es demana als enquestats que puntuïn de l’1 al 10 (1 malament-10 molt bé).

L’enquesta també pregunta la valoració de les activitats (concerts, sardanes, balls, havaneres, etc.) que es porten a terme en els diferents espais de la ciutat com a la plaça Catalunya, a la plaça del Camp del Codina i a l’Espai Casetes.

El qüestionari sobre la Festa Major també demana la valoració de les propostes musicals com el SeuTrònic i el SeuFolk. L’enquesta també pregunta sobre les activitats esportives i les culturals.

Una altra pregunta que es fa als enquestats és sobre la publicitat i la difusió que se’n fa de la pròpia Festa Major (fulletó, llibret de mà, xarxes socials, pàgina web, App, etc.).

Finalment, l’enquesta permet als enquestats que facin saber els seus suggeriments i les seves propostes de cara a properes edicions de la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Per veure enquesta Cliqueu aquí