Piscina nocturna amb Dj, concert d’El Pot Petit, espectacle familiar ‘Artil·luxis’ i cinema a la fresca amb Green Book, actes previs a la Festa Major que comença aquest pròxim divendres 24 d’agost.

L’espectacle Una nit amb el Mag Lari protagonitza el Teatre de Festa Major de la Seu d’Urgell

El pròxim dijous 22 d’agost tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports, a les deu de la nit, el tradicional Teatre de Festa Major enguany amb l’espectacle Una nit amb el Mag Lari, amb màgia, ironia, aparicions i desaparicions i participació del públic amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre.

Aquest espectacle promet sorprendre i fer riure amb l’il·lusionista amb més projecció del nostre país, que amb els seus ingredients preferits (elegància, ironia i presència escènica) convertirà en inoblidable la vetllada.

Amb paraules del propi artista, “després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dóna millor: il·lusionar i fer riure el públic”. El Mag Lari remarca que “aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres”.

Es poden comprar les entrades anticipades a les oficines de Turisme Seu i del Consell Comarcal, a un preu de 12 euros. Les entrades a taquilla costaran 15 euros.

Altres activitats prèvies a la Festa Major: piscina nocturna, cinema al fresca i espectacles familiars

Si la Festa Major de la Seu d’Urgell d’enguany s’inicia oficialment el pròxim divendres 24 d’agost, durant aquesta setmana que avui encetem hi ha diverses propostes lúdiques per a tots els públics per anar fent boca. Concretament avui dilluns 19 d’agost, els i les més joves podran gaudir a partir de les nou de la nit d’una sessió gratuïta de piscina nocturna. La vetllada en remull a la piscina municipal de la Seu d’Urgell comptarà amb la música del Dj Ride Spaen. A més a més, per només 3,90€ es podrà sopar (botifarra acompanyada de pa amb tomàquet i un refresc).

Per demà dimarts 20 d’agost hi ha programada l’actuació musical d’El Pot Petit, que tindrà lloc també al Palau Municipal d’Esports de la Seu, a les set de la tarda. Es tracta d’un espectacle familiar i festiu que combina  la música, els titelles i les danses. En el concert es podrà gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l’escenari: baix, bateria, guitarra, piano, trompetista, trombó, titellaire i veus; i escoltar les cançons de diversos estils musicals que formen part dels tres discos amb temes propis: “Canta amb el Pot Petit”, “Ritmes i Rialles” i “A l’aventura!”.

L’entrada és gratuïta fins els 3 anys, 7 € de 4 a 14 anys i 12 € a partir de 15 anys. La venda d’entrades té lloc a l’oficina de Turisme de la Seu i de Turisme del Consell Comarcal.

Per dimecres 21 d’agostProduccions Odradek presentarà l’espectacle familiar Artil·luxis al pati de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell. Aquest espectacle, que és gratuït, oferirà dues sessions: a les sis de la tarda i a les vuit del vespreArtil·luxis és, segons els mateixos artistes“una proposta que vol ser la continuació d’un estil de fer espectacles al carrer, que incorpora artefactes tant sonors com òptics, tant originals com de pròpia construcció, per explicar històries i escoltar músiques exòtiques, estranyes o fantàstiques”. 

Sota una carpa de petites dimensions, aparells mecànics que juguen amb el so i la llum acompanyats per dos musics-actors, permetran la producció d’uns espectacles de butxaca variats i sorprenents. A Artil·luxis, que segueix la tradició de les paradetes de fira, el públic podrà entrar a gaudir dins la carpa de tres programes diferenciats d’una durada de mitja hora aproximadament. Esperonats per la música i pels reclams dels protagonistes, els espectadors aniran entrant al petit espai per internar-se en un món misteriós i ple de meravelles.

També dimecres 22 d’agost, però a les deu de la nit, el públic jove i adult podrà gaudir a la plaça dels Oms de la Seu d’Urgell, d’una nova sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la road movieGreen Book, que va obtenir tres Oscars (millor pel·lícula, millor guió original i millor actor secundari). És un biopic sobre el pianista Don Shirley i Tony Lip, que tracta el tema del racisme al llarg del seu viatge pel sud dels Estats Units.